Aldersgruppe: Mor/far + børn ca. 2-4 år (vuggestue og små børnehavebørn).

Instruktører: Jeya og Stine.

Tid og sted: Torsdage 16.30 – 17.30 i drengenes gymnastiksal (Ebeltoft skole, Skolevej 7).

Pris: DKK 275,- for resten af sæsonen.

OBS:
– DKK 325,- for deltagere under 25 år eller studerende, som ønsker fri træning på følgende hold: Kropstræning, Power Yoga og Cirkeltræning.
– DKK 500,- for deltagere over 25 år, som ønsker fri træning på følgende hold: Kærneholdet, Kropstræning, Power Yoga og Cirkeltræning.

Indhold:
Dette er et hold for både børn og forældre. Forældrene skal deltage og har et medansvar for, at vi alle får noget ud af gymnastikken. Vi vil i løbet af året lave sanglege og rytmik, forskellige opvarmninger bestående af bevægelse, dans og lege, så børn samt forældre får rørt sig mest muligt og får pulsen op. Når vi er varme, hjælper alle til med at slæbe redskaber frem. Herefter leger vi på redskaber og introducerer børnene til at slå koldbøtter, rulle, kravle, løbe, gå på line, springe ned fra ting, hoppe i trampolin, kravle i ribber og meget mere. Til sidst er der fælles oprydning, og vi runder timen af i rundkreds og siger på gensyn. Vi glæder os meget til at give børn og voksne en god oplevelse ved at være aktive sammen og stimulere børnenes rytmiske sans samt forbedre deres motorik.