Aldersgruppe: 15+

Instruktører: Inge, Annette, Martin, Rasmus og Line.

Tid og sted: Torsdage 18.45 – 19.45 i pigernes gymnastiksal (Ebeltoft Skole, Skolevej 7) / hvis vejret er godt, træner vi måske udendørs.
Bemærk: Det er selve cirkeltræningen, der starter kl 18.45. Hvis du er interesseret, er der løb inden da (mødes foran gymnastiksalen) kl. 18.00. Man tilmelder sig holdet igennem Ebeltoft Løb og Motion, hvis man i forvejen er medlem der.

Pris: DKK 325,- for resten af sæsonen.
OBS:
– DKK 325,- for deltagere under 25 år eller studerende, som ønsker fri træning på følgende hold: Kropstræning, Power Yoga og Cirkeltræning.
– DKK 500,- for deltagere over 25 år, som ønsker fri træning på følgende hold: Kærneholdet, Kropstræning, Power Yoga og Cirkeltræning

Indhold:
Løb og cirkeltræningsholdet er et samarbejde mellem Ebeltoft Løb & Motion og Gymnastikafdelingen. Her er der mulighed for først at løbe (sammen med instruktører fra Løb & Motion) og derefter lave cirkeltræning. Det er muligt kun at deltage i enten det ene eller det andet eller blande alt efter energi, kræfter og egen kalender den pågældende torsdag. 

Kl. 18:00 mødes de der har lyst til kort opvarmning til løbetur foran gymnastiksalene uanset vejr, vind og mørke. Pandelampe og tøj med reflekser kan anbefales. Efter opvarmningen fordeler vi os i løbegrupper efter tempo og distance – der kan også være mulighed for at deltage i løbeskolegruppe eller i en genoptræningsgruppe. Vi løber i ca. 35 minutter. Herefter kommer vi tilbage til gymnastiksalen, hvor vi klæder om til indetøj og indesko.

Kl. 18:45 – 19:45 er der cirkeltræning i pigernes gymnastiksal. Her laver vi funktionel træning og laver styrkeøvelser i form af cirkeltræning med forskellige stationer med og uden redskaber afbrudt af fx makkerøvelser, fælles puls op eller udholdenhedsøvelser. Vi forsøger at sikre os, at vi kommer igennem hele kroppen hver eneste gang og nogle gange har vi derudover særligt fokus på bestemte muskelgrupper fx mave, ryg eller arme mm. Vi afslutter hver gang med udstræk.

På holdet er vi en blanding af mænd og kvinder, og aldersfordelingen spænder bredt. Alle kan deltage ligegyldig forudsætninger.

Vil du vide mere, kan du kontakte Line Kristoffersen på 26211649.