Aldersgruppe: 15+

Instruktører: Fra løbeklubben: Inge, Annette, Martin. Fra gymnastikforeningen: Rasmus og Line.

Tid og sted: Torsdage 18.45 – 19.45 i drengenes gymnastiksal (Ebeltoft Skole, Skolevej 7) / hvis vejret er godt, træner vi måske udendørs de første gange.

Bemærk: Det er selve cirkeltræningen, der starter kl 18.45. Hvis du er interesseret, er der løb inden da (mødes foran gymnastiksalen kl. 18.00).

Pris: 375 kr. (Man tilmelder sig holdet igennem Ebeltoft Løb og Motion, hvis man er medlem der)

OBS: Alle voksenhold, alder 25 år+ (Kropstræning + Yoga + Løb/Cirkeltræning + Kærne) 700 kr. Alle voksenhold, alder under 25 år/studerende (Kropstræning + Yoga + Løb/Cirkeltræning) 450 kr.

Indhold:
Løb og cirkeltræningsholdet er et samarbejde mellem Ebeltoft Løb & Motion og Gymnastikafdelingen. Her er der mulighed for først at løbe (sammen med instruktører fra Løb & Motion) og derefter lave cirkeltræning. Det er muligt kun at deltage i enten det ene eller det andet eller blande alt efter energi, kræfter og egen kalender den pågældende torsdag.  

Kl. 18:45 – 19:45 cirkeltræning i drengenes gymnastiksal.

Her arbejder vi med bevægelighed og laver funktionel træning. Vi laver styrkeøvelser i form af cirkeltræning med forskellige stationer med og uden redskaber afbrudt af fx makkerøvelser, fælles puls op eller udholdenhedsøvelser. Vi forsøger at sikre os, at vi kommer igennem hele kroppen hver gang. Nogle gange har vi derudover særligt fokus på bestemte muskelgrupper fx mave, ryg eller arme mm. Vi afslutter træningen med udstræk.

Der er undervejs i sæsonen mulighed for individuel instruktion og/eller følges med en instruktør rundt på stationerne ved cirkeltræningen. På den måde er det muligt at tilpasse stationerne til dig.

På holdet er vi en blanding af mænd og kvinder, og aldersfordelingen spænder bredt. Alle kan deltage ligegyldig forudsætninger. Vi behøver ikke at lave lige mange gentagelser eller i samme tempo og måske heller ej den samme øvelse. 

Det er vigtigt at mærke efter, hvad kroppen kan og vil være med til.

Instruktørerne hjælper gerne med at finde gode alternativer til de forskellige øvelser.

Hvis du vil være med til løb (inden cirkeltræningen):

Kl. 18:00 mødes de der har lyst til kort opvarmning til løbetur foran gymnastiksalene uanset vejr, vind og mørke. Pandelampe og tøj med reflekser kan anbefales. Efter opvarmningen fordeler vi os i løbegrupper efter tempo og distance – der kan også være mulighed for at deltage i løbeskolegruppe eller i en genoptræningsgruppe. Vi løber i ca. 35 minutter. Herefter kommer vi tilbage til gymnastiksalen, hvor vi klæder om til indetøj og indesko.

Vil du vide mere, kan du kontakte Line Kristoffersen på 26211649.