Aldersgruppe: Ca. 8-12 år (alder er vejledende)

Instruktører: Randi, Sidsel, Lærke og Johanne.

Tid og sted: Mandage 17.00 – 18.00 i drengenes og pigernes gymnastiksale (tidligere Ebeltoft skole, Skolevej 7). Tilmelding fungerer med først til mølle princippet, så vær opmærksom, da der kun er 12 pladser.

Pris: 350 kr.

Indhold:

Hop og Krop er for børn og unge med særlige behov. Kom og vær med til at lave idræt. Vil du have det sjovt i fællesskab med andre børn og unge, mens du laver idræt, men synes det er lidt svært at gå på et almindeligt hold med mange børn. Så er dette hold måske noget for dig. Igennem forskellig slags idræt såsom boldspil, redskaber, leg og samarbejdsøvelser vil vi give børn og unge med særlige behov fysisk udfoldelse, fællesskab og gode oplevelser med en portion ekstra forståelse og rummelighed. Vi træner i den ene af vores gymnastiksale, og de dage der er godt vejr, kan vi finde på at være udenfor. Der vil være 3-4 trænere og hjælpere hver gang, og programmet vil være genkendeligt med små nye variationer ind imellem. Programmet tilrettelægges løbende, så det tilpasses den gruppe, der kommer.

N.B.
I Ebeltoft Gymnastik bestræber vi os på, at alle børnene får en god oplevelse, når de går til gymnastik og får så meget ud af træningen som muligt. Det gør de, hvis de går på et hold, som passer til deres niveau og motorik, og hvor de sociale relationer ligeledes passer til dem. Og her er alder ikke den eneste faktor. Derfor er det anførte aldersinterval i holdbeskrivelserne kun retningsgivende, og I vil måske opleve, at instruktørerne tager fat i jer, hvis de vurderer, at jeres barn vil få mere ud af at gå på et andet hold i vores forening, som niveaumæssigt, motorisk og socialt passer bedre til dem.
Det håber vi, at I som forældre vil tage godt imod – det er udelukkende til barnets bedste.