Databeskyttelse

Databeskyttelsesforordningen for Ebeltoft Gymnastikforening
Persondatapolitik for Ebeltoft Gymnastikforening.

Ebeltoft Gymnastikforening er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Ebeltoft Gymnastikforening, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Ebeltoft Gymnastikforenings behandling af dine personoplysninger.

Ebeltoft Gymnastikforening behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Ebeltoft Gymnastikforening deles med Conventus der er databehandler.

1. Hvornår indsamler og anvender Ebeltoft Gymnastikforening dine personoplysninger?
Ebeltoft Gymnastikforening indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af Ebeltoft Gymnastik, eller udøver medlemsaktiviteter.
  2. Når du tilmelder dig som medlem af Ebeltoft Gymnastikforening eller ønsker at gøre brug af Ebeltoft Gymnastikforening indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Ebeltoft Gymnastikforening, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.
    Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler Ebeltoft
    Gymnastikforening alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse.
    Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Ebeltoft Gymnastikforening.

2. Hvornår videregiver Ebeltoft Gymnastikforening dine personoplysninger?
Ebeltoft Gymnastikforening kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

• a. leverandører som Ebeltoft Gymnastikforening samarbejder med, for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af Ebeltoft Gymnastikforening for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder Ebeltoft Gymnastikforening;
• b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af Ebeltoft Gymnastikforening, herunder Conventus; eller
• c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Ebeltoft Gymnastikforening.

3. Hvordan beskytter (Foreningens navn) dine personoplysninger?

Ebeltoft Gymnastikforening har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ebeltoft Gymnastikforenings sikkerhedsprocedurer
og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Ebeltoft Gymnastikforening kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Ebeltoft Gymnastikforenings sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Ebeltoft Gymnastikforening behandler om dig, kan du rette henvendelse til ebeltoftgymnastikforening@gmail.com. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Ebeltoft Gymnastikforening behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Ebeltoft Gymnastikforening om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Ebeltoft Gymnastikforening er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Ebeltoft gymnastikforenings indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er
nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Conventus ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

5. Hvor længe opbevarer Ebeltoft Gymnastikforening dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse?

Hos Ebeltoft Gymnastikforening gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Ebeltoft Gymnastikforening, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig Ebeltoft Gymnastikforening og databehandler Conventus af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne
om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. Hvad sker der, når Ebeltoft Gymnastikforening ændrer denne persondatapolitik?

Ebeltoft Gymnastikforening opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Ebeltoft Gymnastikforening løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Ebeltoft Gymnastikforening dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Ebeltoft Gymnastikforening på ebeltoftgymnastikforening@gmail.com.

7. Henvendelser og spørgsmål.

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig. Henvendelse bedes ske via nedenstående mail:
ebeltoftgymnastikforening@gmail.com.