Forårstræning

Hvis du ikke er helt klar til at holde pause fra gymnastikken, er der mulighed for at fortsætte lidt endnu på de hold, der er beskrevet herunder. Du kan tilmelde dig her.

Forårstræning:
Instruktører: Hanne, Lene og Line
Tid og sted: Mandage kl. 18-19 i EBIC Hal 1 (den 8/4-24/6)
Pris: 350 kr. for 12 træninger ved tilmelding. Eller 40 kr. pr. gang via Mobile Pay, hvis du kun har mulighed for at deltage få gange.

På Forårstræning for voksne er der plads til ALLE! Holdet er for unge, gamle, mænd, kvinder, erfarne og nybegyndere. Vi er tre instruktører, som skiftes til at stå for træningen, og derfor varierer indholdet fra gang til gang. Udgangspunktet for alle træninger er dog, at vi laver: • Styrke- og udholdenhedstræning • Kondition og pulstræning • Bevægelighed og koordination • Udstrækning og smidighed • Ofte krydret med brug af forskellige redskaber som elastik, håndvægte og evt. stepbænk. Vi skifter mellem puls- og styrkeøvelser, og du kommer igennem kroppens store muskelgrupper. Det hele foregår til inspirerende og afvekslende musik afstemt til øvelserne, og du vil af og til opleve, at nogle øvelser er sat sammen i kombinationer i takt med musikken. Alt sammen er tilpasset deltagerne på holdet, og bøvler du med en skade eller er lidt slidt, er du velkommen til at spørge efter alternative øvelser. Målet er, at alle kan være med og bliver udfordret på deres eget niveau – og alle skal være en del af fællesskabet.

Yoga, let øvet:
Instruktør: Caroline
Tid og sted: Onsdage kl. 10-11 i Multisalen i EBIC (den 3/4-26/6)
Pris: 400 kr. for 14 træninger ved tilmelding. Eller 40 kr. pr. gang via Mobile Pay, hvis du kun har mulighed for at deltage få gange.

Yoga (Power yoga):
Instruktør: Elsebeth
Tid og sted: Onsdag den 3/4, 10/4, 24/4 og 1/5 kl. 18-19 i Multisalen i EBIC
Pris: 120 kr. for 4 træninger ved tilmelding. Eller 40 kr. pr. gang via Mobile Pay, hvis du kun har mulighed for at deltage få gange.

Cirkeltræning:
Instruktør: Line
Tid og sted: Torsdage kl. 18.45-19.45 i drengenes gymnastiksal (Ebeltoft Skole, Skolevej 7) (den 4/4-25/4). Hvis du er interesseret, er der løb inden da (mødes foran gymnastiksalen kl. 18.00 – kom i god tid).
Pris: 120 kr. for 4 træninger ved tilmelding. Eller 40 kr. pr. gang via Mobile Pay, hvis du kun har mulighed for at deltage få gange.

Vi arbejder med bevægelighed og laver funktionel træning. Vi laver styrke og pulsøvelser i form af cirkeltræning med forskellige stationer med og uden redskaber afbrudt af fx makkerøvelser, fælles puls op eller udholdenhedsøvelser. Vi forsøger at sikre os, at vi kommer igennem hele kroppen hver gang. Nogle gange har vi derudover særligt fokus på bestemte muskelgrupper fx mave, ryg eller arme mm. Vi afslutter træningen med udstræk. Der er mulighed for individuel instruktion og/eller følges med en instruktør rundt på stationerne ved cirkeltræningen. På den måde er det muligt at tilpasse stationerne til dig. På holdet er vi en blanding af mænd og kvinder, og aldersfordelingen spænder bredt. Alle kan deltage ligegyldig forudsætninger. Vi behøver ikke at lave lige mange gentagelser eller i samme tempo og måske heller ej den samme øvelse. Det er vigtigt at mærke efter, hvad kroppen kan og vil være med til. Instruktørerne hjælper gerne med at finde gode alternativer til de forskellige øvelser. Hvis du vil være med til løb (inden cirkeltræningen): Kl. 18:00 mødes de der har lyst til kort opvarmning til løbetur foran gymnastiksalene uanset vejr og vind. Efter opvarmningen fordeler vi os i løbegrupper efter tempo og distance – der er også mulighed for at gå en tur. Vi løber i ca. 35 minutter. Herefter kommer vi tilbage til gymnastiksalen, hvor vi klæder om til indetøj og indesko.
Instruktører: Fra gymnastikforeningen: Rasmus og Line. Fra løbeklubben: Inge, Annette, Martin.
Vil du vide mere, kan du kontakte Line Kristoffersen på 26211649.