Aldersgruppe: Mor/far + børn ca. 2-4 år (vuggestue og små børnehavebørn).

Instruktører: Jeya og Stine.

Tid og sted: Der er 2 hold: Torsdage hhv. kl. 16.00-16.45 og 16.45 – 17.30 i drengenes gymnastiksal (Ebeltoft skole, Skolevej 7).

Pris: 700 kr.

Indhold:
Dette er et hold for både børn og forældre. Forældrene skal deltage og har et medansvar for, at vi alle får noget ud af gymnastikken. Vi vil i løbet af året lave sanglege og rytmik, forskellige opvarmninger bestående af bevægelse, dans og lege, så børn samt forældre får rørt sig mest muligt og får pulsen op. Når vi er varme, hjælper alle til med at slæbe redskaber frem. Herefter leger vi på redskaber og introducerer børnene til at slå koldbøtter, rulle, kravle, løbe, gå på line, springe ned fra ting, hoppe i trampolin, kravle i ribber og meget mere. Til sidst er der fælles oprydning, og vi runder timen af i rundkreds og siger på gensyn. Vi glæder os meget til at give børn og voksne en god oplevelse ved at være aktive sammen og stimulere børnenes rytmiske sans samt forbedre deres motorik.

N.B.
I Ebeltoft Gymnastik bestræber vi os på, at alle børnene får en god oplevelse, når de går til gymnastik og får så meget ud af træningen som muligt. Det gør de, hvis de går på et hold, som passer til deres niveau og motorik, og hvor de sociale relationer ligeledes passer til dem. Og her er alder ikke den eneste faktor. Derfor er det anførte aldersinterval i holdbeskrivelserne kun retningsgivende, og I vil måske opleve, at instruktørerne tager fat i jer, hvis de vurderer, at jeres barn vil få mere ud af at gå på et andet hold i vores forening, som niveaumæssigt, motorisk og socialt passer bedre til dem.
Det håber vi, at I som forældre vil tage godt imod – det er udelukkende til barnets bedste.