’Pop-up’ træning i naturen – for både krop, sind og smilebånd

Pop-up tilbyder events og træninger på forskellige lokationer i naturen – det højloftede rum. Vi laver pop-up ligegyldig, om vi er få eller mange, som dukker op – det er ikke et succeskriterie at være mange – det vigtige er, at de, der møder op, får trænet sammen.

Vi har blandt andet lavet pop-up-vandretur, pop-up-gymnastik med og uden musik under åben himmel, og vi har henover sommeren lavet pop-up træning på stranden efterfulgt af valgfrit havbad og snak over en kop medbragt morgenkaffe med udsigt over havet ved Boeslum strand for dem, som havde tid til dette. Og vi har lavet pop-up naturtræning, hvor vi har bevæget os rundt i skoven – trænet og sanset skoven i både efterårs- og vinterdragt uanset vejr og vind.

Pop-up træningen udbydes over facebookgruppen ‘Voksen Træning Ebeltoft Gym’ og på sms og popper op med med jævne mellemrum og kort varsel. Det kræver intet medlemskab eller særlige forudsætninger – kun nysgerrighed. Man er velkommen uanset, om man er høj eller lav, tyk eller tynd, begynder, let øvet, øvet eller ekspert, eller om man har været i genoptræningsforløb, er kroniker, kæmper med livsstilssygdomme eller måske stress eller depression, eller bare er en, som nyder at bevæge sig i et fællesskab – vi træner både krop, sind og smilebånd i naturen.

Læs mere om Pop-up på holdsiden her.