Nyt hold: Kom godt i gang (igen)

🤗Vi starter nyt hold op – måske det er noget for dig – eller en du kender🤔

🦵🏼”Kom godt i gang (igen)” –
Efter pause, efter skade(r), efter sygdom, efter en periode, hvor træning og bevægelse ikke har været første prioritet eller måske bare med et ønske om at få sneget mere bevægelse ind i ugen mm💪🏼

🦶🏼På holdet får vi gang i krop & sind på forskellige måder – vi arbejder med bevægelighed, stræk, styrke/udholdenhed, lidt puls, afspænding mm og der er hele tiden plads til, at øvelserne kan tilpasses og udføres på forskellige måder, som passer bedst til den enkelte.

👉🏼 Det bliver et forløb med 8 gange med fælles indendørs træning torsdage.
Og hvis der er lyst og motivation til det kan vi evt kombinere med nogle online træninger og et par gå/vandreture.

✋🏻 Vi opretter derudover en fælles facebookgruppe, hvor vi spontant kan invitere hinanden med på en lille eftermiddags eller aften gåtur mm…

👌🏼 Holdet handler IKKE om vægt og slankehalløj. Fokus vil være at vi i et fællesskab finder bevægeglæden frem (igen) og mærker efter, hvad kroppen kan og vil være med til. Vi arbejder med bevidsthed om, at der er gode alternativer til de forskellige øvelser og accept af, at vi ikke behøver at lave lige mange gentagelser eller i samme tempo og måske heller ej den samme øvelse.

👉🏼 Pris: 200kr for de 8 gange indendørs træninger. (Prisen er særlig billig, da det er et nyt tiltag i foreningen, og vi skal prøve formen lidt af).

👉🏼 Træningsdage:
Torsdage kl 17:45-18:35 i drengenes gymnastiksal (Skolevej 7, 8400 Ebeltoft)
8 gange.

👉🏼 Opstart allerede torsdag d. 26. Januar

👉🏼 Hvis du vil gå på holdet: Skriv gerne en sms til Line 26211649 eller bare mød op. Tilmelding foregår her på hjemmesiden.

😊 Har du spørgsmål eller andet – kontakt: Line Kristoffersen 26211649,
Ebeltoft Gymnastik

Med forbehold for ændringer…