Så skal vi til Landsstævne!

Sommeren 2022 er der Landsstævne i Svendborg, og Ebeltoft Gymnastik vil gerne invitere alle vores medlemmer med! Tilmeld dig og få din grundbillet betalt af din forening!

Hvad er Landsstævnet?
Danmarks største idrætsfestival med mere end 30 idrætter. 4 dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen.

Hvem kommer?
20.000-25.000 glade og aktive idrætsudøvere.

Hvornår er det?
Den 30. juni – 3. juli 2022.

Hvordan gør jeg?
Gå ind på Landsstævnets hjemmeside https://www.dgi.dk/landsstaevne og meld dig til. I Ebeltoft hører vi til DGI Østjylland. Under idræt vælger du gymnastik og vores hold ‘Ebeltoft Gymnastik’. Betal og sørg for at få din kvittering enten elektronisk eller som et print. Send kvitteringen sammen med dit kontonummer til foreningens kasserer Åse Bønløkke på mail: carsten@ahlvej.dk. Så får du refunderet 999 kr. Nyd 4 dage sammen med dine træningsvenner fra Ebeltoft Gymnastik og mød måske gamle eller kommende højskolevenner, efterskolevenner og mange andre idrætsglade mennesker fra hele landet. Vi tænker, at vi i Ebeltoft Gymnastik vil lave et gymnastikhold, hvor vi forbereder en opvisning – ikke noget kompliceret, men noget som viser mangfoldigheden i vores forening. Der skal være noget for os alle, og det kan vi sagtens sætte sammen i et program, hvor vi alle kan være med. Er man slet ikke med på at gå på gulvet, skal det dog ikke afholde nogen fra at deltage i Landsstævnet sammen med os andre fra Ebeltoft Gymnastik. Der er altid brug for nogen til at passe på punge og telefoner eller holde humøret højt. M.h.t. indkvartering er der to muligheder: Camping eller indkvartering på skoler. Vi kunne godt tænke os at lade os indkvartere på en skole, da vi så kan bo sammen allesammen. Er man til lidt mere luksus, er der sikkert også mulighed for overnatning på hotel eller vandrerhjem – det er dog for egen regning.

😉

Der er netop blevet åbnet for tilmelding, og frem til den 30. november koster en billet 999 kr. Efter den 30. november koster en billet 1.299 kr. Billetten inkluderer deltagelse i åbningsparaden, deltagelse i åbningsshowet, overnatning, intern transport, adgang til festtelte med bands og DJ’s, adgang til koncerter med kendte kunstnere og rabat til shows under Landsstævnet (verdensholdet, efterskolernes opvisning, afslutningsshow). Mad kan tilkøbes, og efter tilmeldingen kan man gå ind og redigere i det, som man har valgt – dog ikke betalte billetter til shows. Transporten til og fra Svendborg er for egen regning. Man skal være 15 år for at deltage i Landsstævnet uden voksne. Børn i alderen 4-14 år betaler børnebillet. Børn i alderen 0-3 år skal ikke tilmeldes og er dermed gratis. Dvs at f.eks. den ene forælder til et børnemedlem af Ebeltoft Gymnastik kan få dækket sin billet og så betale børnebillet for sit store barn eller tage sit lille barn gratis med. Voksne medlemmer får dækket sin egen billet. Landsstævnet ser vi som en mulighed for vores medlemmer til at komme afsted på en tur, som udvikler fællesskabsfølelsen og giver en oplevelse for livet – siger vi, som tidligere har været til Landsstævne.

😄

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formændene Hanne Kahr Sejersen (22871786 / kahrsejersen@mail.dk) eller Line Kristoffersen (26211649 / linekristoffersen@outlook.dk). Og på Landsstævnets hjemmeside kan du også finde svar på rigtig mange spørgsmål.

Vi ses!

Se mere om landsstævnet her: https://www.dgi.dk/landsstaevne?fbclid=IwAR0pfPfeWf90mRv8wYd_I9QutBbnvXbKhF36lRMcyg_Or8gmYYRnZGdGzh4