Gratis løbeskydning søndag den 20. juni

GRATIS løbe-skydning i Ebeltoft for alle aldre.

Inspireret af vinterdisciplinen ’skiskydning’ inviterer vi til en hyggelig og sjov event, hvor vi udfordres på skarp koncentration og udholdenhed (på gå- eller løbeben) i skoven og den friske luft.

Arrangementet er støttet af DGI og er et samarbejde mellem Ebeltoft Skytteforening, Ebeltoft Løb & Motion samt Ebeltoft Gymnastik.

Vi markerer en runde i skoven, som du kan løbe eller gå efter eget temperament, kondi og konkurrencegen, og du får mulighed for i trygge rammer at prøve kræfter med riffelskydning. Alt efter hvor godt du rammer, kan du nyde godt af de berømte små strafrunder, inden du igen kan fortsætte ud på endnu en tur. Der vil være søde frivillige foreningsfolk, som hjælper dig til at holde styr på, hvor mange km du når op på og sikrer, at skydningen foregår på betryggende vis.

Tid: Søndag d. 20. juni kl. 14-17

Sted: Skytteklubben, Elsegårdevej 13, 8400 Ebeltoft

Deltagelse kræver ingen forudsætninger – blot nysgerrighed gode sko og praktisk bevægelsestøj efter vejret. Du kan komme alene, sammen med dine børn, forældre, børnebørn eller andet familie, en ven, nabo, kollega m.v.

Husk: Madpakke/snack efter behov, drikkedunk og evt. skiftetøj – der er mulighed for at opbevare taske m.m. og klæde om i pistolhuset, WC er også tilgængeligt.

Der er kun 30 pladser, tilmelding efter først til mølle.

Tilmelding på SMS til Line Kristoffersen 26211649 senest 13. juni.