Vil du være official til Ree Park Safarirun 2. og 3. oktober 2021?

Ebeltoft Gymnastikafdeling søger ca. 32 personer over 18 år, som vil være officials til Ree Park Safari Run 2021 (desværre måtte løbet aflyses af 2 omgange i 2020).

Ebeltoft gymnastikafdeling har traditionen tro takket ja til at stille med hjælpere/officials til Århus Motions Ree Park Safarirun. Dette er en mulighed for at tjene lidt penge til gymnastikafdelingen men også at støtte et godt arrangement. Pengene vi tjener skal bruges til redskaber, uddannelse og kurser mm. Løbet afholdes over 2 dage: Lørdag den 2. oktober og igen søndag den 3. oktober 2021 – og vi skal stille med 12 officials den ene dag og 18 officials den næste dag. Så vi har brug for dig (og evt. din nabo, kollega en god ven eller familie). Har du tid og mulighed for at hjælpe enten lørdag eller søndag eller måske begge dage? 

Det er vores oplevelse, at Århus Motion er super gode, strukturerede og meget velorganiserede, og derfor er det en sand fornøjelse at hjælpe dem.

Tidspunkter og opgaver er ikke med 100% sikkerhed endnu men ca. noget med: 

– At vi mødes ved Ree Park P-plads på græsparkeringen overfor indgangen kl. 8.00 og fungerer som officials indtil ca kl.13.30 

– Vores officialopgaver vil blandt andet være: Udlevering af startnumre og t-shirts, stå i garderobe, være de sidste ‘walkere’ på walkruten, stå i kaffevognen m.v.

Når løbet er afsluttet plejer det at være sådan, at officials kan få gratis entre til Ree Park resten af dagen. Århus Løb og Motion sørger for lidt forplejning (en sandwich og en flaske vand til frokost samt et stykke frugt og evt. en kop formiddags kaffe eller te – dog kun til officials over 18 år). Det er muligt at medbringe egne børn – som har lyst til at hjælpe med.

Derudover plejer Århus Løb og motion at invitere til en frivilligfest/arrangement i december for alle dem som har været frivillige for dem gennem året. Det kan man deltage i, hvis man har lyst – der plejer at komme en invitation i slutningen af november.

Vil du være med til at være official enten 2/10 eller 3/10, skal du kontakte Line Kristoffersen på: linekristoffersen@outlook.dk eller sende SMS på 26211649.

Skriv dit navn og email og mobilnummer og antal personer over 18 år samt deres navne. 

Deadline: 1. september 2021 (men giv endelig besked allerede nu)

– tak fordi du vil hjælpe 🙂

Ebeltoft Gymnastik