Tak for denne sæson!

Kære medlemmer 
Så er gymnastiksæsonen 2020-21 slut, og vi kan se tilbage på en sæson, som er helt uden sidestykke og forhåbentlig heller ikke bliver sådan igen.

Vi startede sæsonen med en deltagerbegrænsning på holdene, som vi sagtens kunne overholde. Udfordringen var at sørge for, at alle sprittede hænder, ikke stimlede sammen i omklædningsrummene men i stedet gav plads til hinanden. Instruktørerne sprittede og vaskede redskaberne af mellem hvert hold og sørgede i det hele taget for, at alt foregik efter reglerne. Et stort arbejde og et stort træk på alles tålmodighed og velvillighed – men det gik!

Så kom der restriktioner om, at vi max måtte træne 10 personer sammen, og takket være jeres positive indstilling fortsatte vi. Der var opdeling af træningen, tilmelding over sms hver gang, medbringning af egne måtter mm og ankomst gennem den ene dør og afgang gennem den anden. Det gik også!

Sidste stramning var så, at al fælles træning blev lukket ned i december. Som konsekvens af det begyndte vi med live streaming af voksengymnastikken, hvilket viste sig at være en god beslutning. Desværre måtte vi se i øjnene, at træningen på børneholdene måtte holde en længere pause (vi håbede på, at det bare blev hen over julen).

Line lavede fem live streaminger med træning for de mindre børn og deres forældre, men aktivitetsniveauet på børneholdene som vi kender det, nåede vi ikke op på. Til gengæld tilbød vi forældrene at træne med på voksenholdenes live streaming – sammen med børnene – hvis de havde lyst, og vi håber, at nogen af jer har fået lidt fornøjelse af den form for træning.

Desværre blev det ikke muligt at starte børnegymnastikken op igen inde i gymnastiksalene, men de unge instruktører lavede sidst på sæsonen udendørs træning for de ældste af børnene. Denne træning kører indtil videre maj måned ud – medmindre der kommer eksamener i vejen for instruktørerne. Efter maj måned overvejer de situationen og ser, om træningen skal fortsætte frem til sommerferien. Vi sender holdene information via mail og sms, så hold øje med dette.

Herudover overvejer instruktørerne på Troldeungerne og Krudtuglerne at afholde en afsluttende træningssammenkomst udendørs, så I kan få sagt tak for denne til hinanden. Det skal I nok få nærmere orientering om.

Streamingen for de voksne viste sig faktisk at være en succes! Det gik også! Der har været rigtig god opbakning, og det har været skønt at mærke, at vi var i gang på samme tid og sammen fik sved på panden hjemme i køkkenet, stuen, soveværelset eller hvor vi nu havde plads hver især. Streaming kan helt sikkert noget, og vi tænker, at vi fortsætter med det i en eller anden form, så man kan deltage i træningen, selvom man er forhindret i at komme ud af hjemmet, er på rejse og savner træningen eller bare synes, at det er bekvemt, at man ikke skal ud af døren men blot kan trække i træningstøjet og tænde for pc’en.

smiley

Så vi har fået en masse erfaringer og idéer denne sæson! Selvom det har været turbulent og udfordrende, så har det også tvunget os til at tænke alternativt – og det er altid sundt!

Helt centralt er det dog, at det jo aldrig var gået uden jeres store imødekommenhed og tålmodighed. I har været utroligt støttende og optimistiske, og når vi ved, at I er med på vores idéer og påfund, så skal vi nok blive ved med at finde på. TAK FOR DET!!

Og endnu mere centralt er det, at vores instruktører også arbejder med og med stor iver og engagement klør på med at få det hele til at lykkes. De har gjort en enorm og helt anderledes indsats denne sæson. TAK FOR DET TIL JER OGSÅ!!

Nu skal vi i den kreative tænkeboks og have lagt et program for sæsonen 21-22. Forhåbentlig bliver det uden snærende restriktioner og med langt flere muligheder end i 20-21, så det bliver herligt! Én ting som vi dog allerede har besluttet er, at kontingentet på børneholdene bliver lidt billigere næste sæson. Børneholdene har været hårdt ramt denne sæson, og det vil vi gerne imødekomme ved at tilgodese dem. Men det kommer der mere om lige på den anden side af sommerferien.

Nu vil vi bare sige jer alle sammen TAK for godt samarbejde i 20-21, vi glæder os til at komme i gang i 21-22!

laugh

VI SES TIL POP UP UDE I SOMMERLANDET! HOLD ØJE MED FACEBOOK OG SMS! 
God sommer!

Ebeltoft Gymnastikafdeling