BEVÆGELSE I DET FRI

Velkommen til initiativet BEVÆGELSE I DET FRI – sammen hver for sig.
Det er helt gratis!

Vi tilbyder 30 aktiviteter i løbet af 10 uger frem til 1. maj.

Alle, som har lyst til BEVÆGELSE I DET FRI kan deltage. Det kræver hverken særlig påklædning eller særlige forudsætninger eller medlemskab – blot at du har lyst til at komme ud og bevæge dig, fx gå, cykle, løbe, ride mm. Det er en mulighed for en aftale, noget socialt og en form for samvær, hvor vi er sammen, men alligevel hver for sig.

Det foregår I DET FRI – der hvor du bor, eller hvor du vælger at tage hen. Arrangørerne af BEVÆGELSE I DET FRI lægger hver gang små opfordringer og opmuntringer op, fotos som kan inspirere, eller de laver en lille film fra et sted i naturen (fx om opfordringen, naturen, en guidet mindfulness eller en øvelse – som måske kan inspirere eller motivere). Det betyder altså, at fremmødet er virtuelt, og vi håber, at du vil gå ind og like, kommentere, fortælle om din bevægelse, lægge et billede ind af natur eller bevægelse, men det er helt frivilligt om, du vælger at lægge noget ind. Som deltager kan man vælge at være i dialog og direkte kontakt med arrangørerne af aktiviteten BEVÆGELSE I DET FRI enten på de sociale medier eller ved at kontakte Elsebeth Sørensen på 29423764.

BEVÆGELSE I DET FRI foregår på vilkårlige tidspunkter – 3 gange om ugen i 10 uger. Du bestemmer selv, om du vil være med den pågældende dag. På selve dagen vælger du selv et tidspunkt for din BEVÆGELSE I DET FRI – vi foreslår bare et tidspunkt på 3 datoer om ugen, og du tilpasser tidspunktet. Ca. 1-2 dage før annonceres vores forslag til aktivitet i BEVÆGELSE I DET FRI på FaceBook og Instagram. Der er også mulighed for at modtage opfordringen på SMS. Hvis du ønsker SMS med ugens opfordringer, skal du kontakte Elsebeth Sørensen på 29423764. Hvis ikke du er på sociale medier, kan du stadig deltage og kommentere/sende fotos til Elsebeth, som så vil sørge for at dine kommentarer eller fotos kommer på.

Tryk på et link, og du finder os nemt! BEVÆGELSE I DET FRI – sammen hver for sig foregår via FaceBook https://www.facebook.com/EifGymnastikafdeling/ og Instagram https://www.instagram.com/ebeltoftgymnastik/

Ebeltoft Gymnastik har taget initiativ til BEVÆGELSE I DET FRI – sammen hver for sig, og Syddjurs Kommune har støttet denne aktivitet med en akutpulje under covid19.

Venlig hilsen
Line Kristoffersen og Elsebeth Sørensen
BEVÆGELSE I DET FRI
Ebeltoft Gymnastik