Tidligere juleferie

Kære medlemmer
Øv, så blev vi igen ramt af Corona-restriktionerne og må lukke ned for vores aktiviteter. Det betyder, at juleferien kom en uge, før vi egentlig havde regnet med det, og at al indendørs aktivitet er stoppet for i år.
Men vi kan ikke helt lade være med at tænke i løsninger, som kan betyde, at vi alligevel kan få bevæget og trænet vores krop – og sind.

Udendørs træning er fortsat en mulighed, og pop up træning kan derfor være en løsning. Herudover kan træning via live streaming være en mulighed. Og en gå- eller måske ligefrem løbetur med træningsvenner kan også lade sig gøre – så længe at vi kun er 10 personer sammen – på behørig afstand.

Så hold øje med mail og facebook. Vi bruger lige et par dage på at tænke kreative løsninger, og så vender vi sandsynligvis tilbage med nogle tilbud, der gør, at vi alligevel kan få humøret op med træning og fællesskab, som vi så godt kan li’. Vi skrives ved!

Og til dem, der foretrækker at fokusere på småkagebagning og anden juleforberedelse: Rigtig glædelig jul! Vi ses i 2021. ❤️

Og til alle: Tusind tak for jeres positive tilgang til alle disse ændringer, som hele tiden rammer os. Det giver virkelig energi at møde jeres optimistiske forventning til, hvad vi nu finder på. 🙂 ❤️

Ebeltoft Gymnastikafdeling