Tusind tak for opbakningen til Ree Park Safarirun

OBS! Datojustering p.g.a. corona-situationen – vi vender tilbage med nyt snarest muligt.

Det er en fornøjelse at kunne fortælle, at vi på nuværende tidspunkt har alle 36 frivillige/officials på plads og fordelt på de to dage til Ree Park Safari-run i slutningen af april 2020💪🏼👍🏼😊 Kæmpe kæmpe tak til ALLE jer, som har meldt jer – jeres indsats har meget stor betydning både for vores gymnastik afdeling 👏🏼😘 men også for alle de mange løbere, som kommer for at få en god dag🐯 Også tak til alle jer, der overvejede, og som tjekkede med kalenderen og familie. Vi håber, at vi igen til næste år får lov til at hjælpe Århus løb og motion… så vi spørger nok om hjælpere igen en anden god gang.

Venlig hilsen
Ebeltoft gymnastik

Tidspunkter og opgaver er ikke 100% fastlagte endnu men ca. noget med:

– At vi mødes ved Ree Park P-plads på græsparkeringen overfor indgangen kl. 8.00 og fungerer som officials indtil ca kl.13.30.

– Vores officialopgaver vil blandt andet være: udlevering af startnumre og t-shirts, stå i garderobe, være de sidste ‘walkere’ på walkruten, stå i kaffevognen m.v.

Når løbet er afsluttet plejer det at være sådan, at officials kan få en gratis entre til Ree Park resten af dagen. Århus Løb og Motion sørger for lidt forplejning (en sandwich og en flaske vand til frokost samt et stykke frugt og evt. en kop formiddags kaffe eller te – dog kun til officials over 18 år). Det er muligt at medbringe egne børn.

Derudover plejer Århus Løb og motion at invitere til en frivilligfest/arrangement i december for alle dem som har været frivillige for dem gennem året. Det kan man deltage i, hvis man har lyst – der plejer at komme en invitation i slutningen af november.