Vil du være official til Ree Park Safarirun?

Ebeltoft Gymnastikafdeling søger ca. 36 personer over 18 år, som vil være officials til Ree Park Safari Run 25. og 26. april 2020.

Ebeltoft gymnastikafdeling har traditionen tro takket ja til at stille med hjælpere/officials til Århus Motions Ree Park Safarirun. Dette er en mulighed for at samle penge ind til gymnastikafdelingen – sidste år ‘tjente’ vi 13.500 kroner på at stille med 36 officials. Pengene, vi tjener, skal bruges til redskaber, uddannelse og kurser mm. Løbet afholdes over 2 dage: Lørdag den 25. april og søndag den 26. april 2020 – og vi skal stille med 18 officials begge dage. Så vi har brug for dig (og evt. din nabo, kollega en god ven eller familie). Har du tid og mulighed for at hjælpe enten lørdag eller søndag eller måske begge dage?

Det er vores oplevelse, at Århus Motion er super gode, strukturerede og meget velorganiserede, og derfor er det en sand fornøjelse at hjælpe dem.

Tidspunkter og opgaver er ikke 100% fastlagte endnu men ca. noget med:

– At vi mødes ved Ree Park P-plads på græsparkeringen overfor indgangen kl. 8.00 og fungerer som officials indtil ca kl.13.30.

– Vores officialopgaver vil blandt andet være: udlevering af startnumre og t-shirts, stå i garderobe, være de sidste ‘walkere’ på walkruten, stå i kaffevognen m.v.

Når løbet er afsluttet plejer det at være sådan, at officials kan få en gratis entre til Ree Park resten af dagen. Århus Løb og Motion sørger for lidt forplejning (en sandwich og en flaske vand til frokost samt et stykke frugt og evt. en kop formiddags kaffe eller te – dog kun til officials over 18 år). Det er muligt at medbringe egne børn.

Derudover plejer Århus Løb og motion at invitere til en frivilligfest/arrangement i december for alle dem som har været frivillige for dem gennem året. Det kan man deltage i, hvis man har lyst – der plejer at komme en invitation i slutningen af november.

Vil du være med til at være official enten 25/4 eller 26/4, skal du kontakte Line Kristoffersen på:

linekristoffersen@outlook.dk  eller send SMS på 26211649.

Skriv dit navn og email og mobilnummer og antal personer over 18 år samt deres navne.

Deadline: 21. februar 2019 – tak fordi du vil hjælpe 🙂