Ree Park løb => Ny airtrack

Officials til Ree Park Safari Run 27. april og 28. april 2019.

Kom og hjælp os med at samle ind til en ny airtrack – en hyggelig dag i Ree Park, hvor man hjælper kl. 8.00-14.00 og får gratis entre til parken resten af dagen.

Ebeltoft Gymnastikafdeling søger ca. 30 personer over 18 år, som vil være officials til Ree Park Safari Run, da vi traditionen tro har takket ja til at stille med hjælpere/officials til Århus Motions Ree Park Safari Run.

Dette er en mulighed for at samle penge ind til gymnastikafdelingen – sidste år ‘tjente’ vi 8500 kroner på at stille med 17 officials.  I år vil det som noget nyt afholdes over hele 2 dage: lørdag den 27. april og igen søndag den 28. april 2019 – og vi skal stille med 15 officials begge dage. Så vi har brug for dig (og evt. din nabo, kollega en god ven eller familie:-)).

Har du tid og mulighed for at hjælpe enten lørdag eller søndag eller måske begge dage?

Det er vores oplevelse, at Århus Motion er super gode, strukturerede og meget velorganiserede, og derfor er det en sand fornøjelse at hjælpe dem.

Tidspunkter og opgaver er ikke med 100% sikkerhed endnu men ca noget med:
– At vi mødes ved Ree Park P-plads på græsparkeringen overfor indgangen kl. 8.00 og fungerer som officials indtil ca kl.13.30
– Vores officialopgaver vil blandt andet være: udlevering af startnumre og t-shirts, stå i garderobe, være de sidste ‘walkere’ på walkruten, stå i kaffevognen m.v.
Når løbet er afsluttet plejer det at være sådan, at officials kan få en gratis entre til Ree Park resten af dagen. Århus Løb og Motion sørger for lidt forplejning (en sandwich og en flaske vand til frokost samt et stykke frugt og evt. en kop formiddags kaffe eller te – dog kun til officials over 18 år). Det er muligt at medbringe egne børn.
Derudover plejer Århus Løb og motion at invitere til en frivilligfest/arrangement i november eller december for alle dem som har været frivillige for dem gennem året. Det kan man deltage i, hvis man har lyst – der plejer at komme en invitation i slutningen af november.

Vil du være med til at være official enten 27/4 eller 28/4, skal du kontakte Line Kristoffersen på:
linekristoffersen@outlook.dk  eller send SMS på 26211649.
Skriv dit navn og email og mobilnummer og antal personer over 18 år samt deres navne.
Deadline: 24. februar 2019.